Házirend

Kedves Vendégünk!
Azon fáradozunk, hogy Ön pihenése ideje alatt jól érezhesse magát náluk. Arra kérjük Önt, hogy házirendünket olvassa el, mivel a szállásfoglalás e-mail-ben, telefonon illetve különböző szállás közvetítő oldalakon történik, ahol nincs lehetőség a részletes házirendről tájékoztatni Önt.

Szállásfoglalás:
E-mailben, telefonon lehetséges.
A szállás akkor tekinthető foglaltnak, ha a foglalástól számított 30 napon belül a teljes szállásdíj 30 %-át átutalja bankszámlánkra.
Meg nem érkezés esetén a foglalót nem áll módunkban visszatéríteni.

Általános lemondás:
Érkezési napot megelőző 7 napig a szállás lemondása nem von maga után díjat, viszont az érkezés előtti napon történ lemondás esetén az első éjszaka szállásdíját meg kell téríteni.

Bejelentkezés / Kijelentkezés:
Mivel a panzió nem rendelkezik állandó recepcióval, így szállását 13.30. órától foglalhatja el 16.00. óráig. Esetleg ezen időtartam után érkezne, erről legyen kedves előre tájékoztatni a közös időpont egyeztetés végett, hogy zökkenőmentesen tudja elfoglalni a szállását.
Távozás napján szállását legkésőbb 10.00. óráig legyen kedves elhagyni. Ha tovább maradna pár órával, úgy felárat kell felszámoljunk, a napi díj felét.

Fizetés:
Lehetséges készpénzben, átutalással, Szép kártyával.
A szállásdíj és az idegenforgalmi adó kifizetése a megérkezéskor történik a bejelentkező lapok kitöltésével egyidejűleg.

Az udvar és az épület zárása:
Eltávozáskor és éjszakára kérjük a kaput és az épület bejáratait kulcsra zárni! Az épület külső ajtói a kilincs felhúzását követően zárhatók kulcsra. Kérjük, a kulcsokra nagyon vigyázzanak.

Dohányzás:
Csak a kijelölt helyeken szabad a dohányzás (terasz, erkély, udvar). Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron, és a vendégház teljes területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve a szemetesekbe helyezzék. Az épületben a dohányzás TILOS!

Berendezési tárgyak használata:
Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A bútorokat átrendezni kizárólag a tulajdonos beleegyezésével lehet. Az érkezéskor és induláskor a szobákat megvizsgáljuk és az esetleges károk okozása esetén, az ebből fakadó költségeket a vendéggel a helyszínen megtéríttetjük. Tisztelettel megkérjük Önöket, hogy a falfelületre ne kenjék fel a rovarokat.

Takarítás:
A szobákat a vendégek tisztán, kitakarítva veszik át. 7 napnál hosszabb elszállásolás során heti egy alkalommal szoba – fürdőszoba takarítást, ágynemű és törölköző cserét biztosítunk.

Szemételhelyezés, kezelés:
Felhívnánk kedves figyelmét, hogy szelektíven gyűjtjük a szemetet (papír, műanyag – fém, zöld hulladék). Amennyiben megtelik a szemetes a szobában, kérjük ürítse ki a kijelölt szeméttárolókba. Csere szemetes szákot, zacskót biztosítunk.

Étkezés:
Lehetőleg az erre kijelölt helyeken történjenek. Konyha, étkező.
Illetve ha mégis a szobában szeretnének reggelizni, akkor kérjük, hogy használják a konyhában található tálcákat, tányérokat, evőeszközöket, stb.

Egyéb:
A panzióban a vendégeknek a tulajdonossal történő egyeztetés után lehetőségük van látogatók fogadására, kizárólag a közösségi helyiségekben. A nyitva tartáson túl maradó látogatóknak a mindenkori szállásdíjat számoljuk fel.
Felhívjuk figyelmét, hogy a tulajdonosnak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, stb.).
A tulajdonos fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a vendégházból azonnal eltávolítja.

Jó pihenést, kellemes időtöltést kívánunk!